18 Ocak 2014 Cumartesi

Bir Yusuf Masalı Dizisinden Sürpriz Gelişme

İlk iki bölümü TRT’de peş peşe yayınlanacak ‘Bir Yusuf Masalı’ dizisi için Düzce’de eski İstanbul mahallesi kuruldu, birçok Osmanlı konağı elden geçti.

İlk iki bölümü TRT’de peş peşe yayınlanacak ‘Bir Yusuf Masalı’ dizisi için Düzce’de eski İstanbul mahallesi kuruldu, birçok Osmanlı konağı elden geçti.

TRT yeni dizi projesi ‘Bir Yusuf Masalı’ 19 Ocak Pazar, saat 19.50’de ilk iki bölümü arka arkaya yayınlayarak bir ilke imza atacak. İnan Ulaş Torun, Nur Erkul, Tarık Ünlüoğlu, Emin Gürsoy, Mehmet Usta, Rozet Hubeş, Burak Satıbol, Ömür Arpacı, İsmail Hakkı, Ayçin Tuyun, Berkay Akın, Şeyma Burcu Gül, Ezgi Tombul, Benian Dönmez, Tuba Erdem, Elif Nur Kerkük ve Caner Kadayıfçı gibi isimlerin yer aldığı dizi, devşirme olarak İstanbul’a gelip paşalığa kadar yükselen amcasının peşinden payitahta gelen bir Macar kızının Türk genciyle olan aşkını anlatıyor. ‘Bir Yusuf Masalı’ dizisinin senaryosunu Hakan Haksun, yönetmenliğini ise Hakan Arslan üstlendi.
Düzce’de kurulan sette çekimleri süren dizinin oyuncuları proje hakkında şunları söyledi...
-Tarık Ünlüoğlu (Cevdet Paşa): Peş peşe iki bölüm birden yayınlayarak ekrana gelmek enteresan bir strateji.
-Emin Gürsoy (Terzi İsmail): Bendeniz Yusuf’un babası Terzi İsmail’im. Bütün derdim oğlum Yusuf’u Cevdet Paşa ve ailesinden koruyabilmek.
-Burak Satıbol (Behzat): Biraz uyanık biraz üç kağıtçı ve bu yüzden sürekli paşanın başını derde sokuyorum.
İnan Ulaş Torun (Yusuf): Keloğlan’a benziyorum
Dizideki Yusuf Keloğlan’ı çağrıştıran bir karakter. Ölmekten korkmayan ama
iğne olmaktan çok korkan biri gibi.
Nur Erkul (Macar kızı Maria): Kahkahaya hazır olun
Dizinin iki bölüm peş peşe yayınlanacağını duyunca çok şaşırdım. Seyircinin bu iki bölüm süresince bol bol kahkaha atmaya hazır olsun.

STAR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu yazıyla ilgili yorumlarınızı buraya yazabilirsiniz...

Popüler Yayınlar